Dit is wat mensen zeggen
Ook voor jou staan wij graag klaar!
Karen de Bondt
Karen de Bondt
Lees verder
“De gezondheidsarchitect heeft mij geholpen me beter te voelen; door oa mijn voeding aan te passen is mijn (constitutioneel) eczeem vrijwel verdwenen. Mijn benauwdheid en allergieën zijn eveneens vrijwel weg. In de tijd dat er borstkanker bij mij werd geconstateerd heb ik mij laten begeleiden door de GA. Het is een waanzinnig spannende en onzekere periode; wat te doen, wat te kiezen, wat te eten en wat wel en niet te slikken, hoe weer te ademen met hulp van welke methode (NB deze instrueer ik nu zelf!). Ik zou het iedereen aan willen raden; het lichaam is zoveel sterker dan wij zelf beseffen. We moeten het beter onderhouden.. hoe? Vraag het de gezondheidsarchitect. Het is geen tijdelijk lapmiddel maar een holistische aanpak en ik weet het nu; het helpt echt!”
Nic Oosterveer
Nic Oosterveer
Lees verder
“Door mijn Diabetes Type 1 moest ik van de arts acht maal per dag insuline spuiten. Gelukkig kwam ik al snel na mijn diagnose in contact met Patrick, die mij met een koolhydraatbeperkt dieet heeft geholpen mijn insuline af te bouwen. Inmiddels ben ik geheel vrij van het injecteren van insuline. Daarnaast adviseerde Patrick mij al direct een sensor aan te schaffen waardoor ik 24/7 mijn bloedsuikerwaarde kan zien zonder te prikken. Meten is weten en nu kan ik goed monitoren. Mocht mijn suikerwaarde te hoog worden, kan ik gaan bewegen. Inspanning verlaagt de waarde en mocht ik te laag komen, kan ik iets gaan eten. Zo kan ik nu zonder medicatie verder. Ik voel mij weer topfit en voel NIETS meer in mijn lijf m.b.t. de klachten van diabetes. Hierdoor voorkom ik ook de schadelijke effecten op langere termijn, waar diabetes patiënten mee te maken kunnen krijgen. Daarom ben ik blij dat ik snel met Patrick in contact ben gekomen en heb daarmee mijn gezondheid gelukkig weer in eigen hand kunnen nemen.”
Previous
Next

Wil jij ook gezond worden?

Neem dan contact voor een gratis gesprek met een van ons!
Gratis

Gratis Flatten Your Curve E-book

Leer zelf hoe je gezonde keuzes kunt maken!

In het Flatten Your Curve e-book leren wij jou geheel gratis de basis van ons leefstijl programma. Zo kun je dagelijks zelf keuzes maken die je gezondheid direct beïnvloeden!