Over Gezondheidsarchitect
Geen tijdelijk dieet, wij gaan voor blijvend resultaat!
Plan een kennismaking

Onze missie

GezondheidsArchitect wil gezondheid bereikbaar maken voor iedereen. Vaak zien we het niet, maar al een kleine verandering in de dagelijkse keuzes die we maken, kan positieve en zeer doeltreffende resultaten opleveren. Meer dan welke geavanceerde pil of operatie ook. Door middel van het delen van onze kennis en leefstijladvies op maat geven wij toegang tot de succesfactoren die jou helpen een blijvende gezondheid te bereiken. Want we leven steeds langer, maar worden niet altijd gezond oud. Dat wil GezondheidsArchitect doorbreken.

Live long, die feeling young. Dat is mijn motto.

Fysiek, mentaliteit en immuniteit samen

pexels-sergio-souza-3772299-2
pexels-lisa-fotios-1036372-2
pexels-lukas-rychvalsky-671549-2

Voeding, water, zuurstof en zonlicht vormen de brandstof waar wij mensen energie van kunnen maken (evenals de meeste organismen op aarde, plant of dier). Haal je een van deze basiselementen uit je kringloop, dan leg je geheid het loodje. Gelukkig is ons lichaam hartstikke slim. Door een samenspel tussen ons fysieke lichaam (fysiek), onze geest (mentaal) en ons immuunsysteem (immuun) kunnen we – veelal onbewust – die essentiële opname en inname van voeding en licht bewerkstelligen. Dit staat in het logo van GezondheidsArchitect gesymboliseerd.

Helaas zijn we in de huidige tijd aan veel stressfactoren op fysiek, mentaal en immuunvlak onderhevig: ‘omgeving’ (stress door bijvoorbeeld smog, straling, zonnebrandcrème), ‘lichamelijk’ (stress als gevolg van een fysiek mankement, zoals een gebroken been of continue migraine) en ‘psychisch’ (spanningen die hetresultaat zijn van langdurige omgevings- en/of lichamelijke stress). Als je deze stressfactoren met behulp van management weet te minimaliseren, ben je een heel eind op weg om gezonder te worden. Of om je in ieder geval gezonder te vóelen. En dat is precies waar de GezondheidsArchitect bij wil helpen.

Over ons team

Ooit studeerde Patrick Feiner (60), Technische Bedrijfskunde en werkte hij vervolgens als Corporate architect, Innovation Officer, Transitie-manager of Creative Strategist bij bedrijven als KLM, IBM, ABN/AMRO, Eurocontrol, Exigen en Loodswezen. Gezondheid was altijd al een passie, tot deze blijvend mijn leven overnam. Nu runt hij als Voedings- en Leefstijlexpert deze website en staat hij ook wel bekend als GezondheidsArchitect.

Patrick is een echte verbinder. Een kruisbestuiver pur sang. Gebaseerd op jarenlange bestudering van de wetenschap en bevestigd door daadwerkelijke feiten, geeft hij mensen advies over wat ze ervoor kunnen doen en laten om zich fit te voelen. Om nooit meer medicijnen te hoeven slikken. Om te genieten van een blijvende gezondheid.

Als recent afgestudeerd  Technische Geneeskundige & Biomedical Engineer is Sanne Feiner (25) zich aan het ontwikkelen rondom innovatie binnen de gezondheidszorg. Haar analytische denkvermogen en kritische blik zorgen ervoor dat de juiste vragen gesteld worden op momenten dat dit belangrijk is. 

Haar doel is om iets toe te voegen aan de wereld, en in dit geval is dat voor mensen die in contact komen met chronische ziekten. Ze doet dat door nieuwsgierig te zijn en kritisch te kijken naar de huidige zorg. Als specialisatie kiest ze voor functionele geneeskunde en daarbij hoopt ze het leven voor jullie lezers te verbeteren! 

Functionele aanpak voor optimaal resultaat

Wij werken samen met wetenschappers en experts uit verschillende disciplines. Van regulier tot alternatief, van voeding tot beweging en stressmanagement. In optimale verbinding. Zo garanderen wij voor iedereen die wij helpen een op-maat-gesneden advies op basis van de meest recente (wetenschappelijke) inzichten.

Onze partners

Omega-3 als basis

Omega-3 is een eerste bouwsteen voor een cognitieve verbetering. Dit kan zowel visolie als algen-olie (vegan).

Comfortabel hardlopen

CHillrunning leert je comfortabel hardlopen dankzij het aanleren van nieuwe technieken, een stuk bewustwording en de juiste ademhaling.

Opleiding over functionele voeding

Gezondheidsarchitect maakt in hun leefstijlcoaching gebruik van de methode van het Holistic Nutrition Lab.

Alzheimerinsituut

De missie van het Alzheimerinstituut is het afremmen en voorkomen van cognitieve achteruitgang bij de ziekte van Alzheimer.

Vragen of een keer kennismaken?

Wij komen graag ik contact met nieuwsgierige lezers.