Ben jij wel zo gezond als je denkt?
Krijg direct inzicht in jouw gezondheid met onze korte quiz.
Start de quiz

Wat houdt de quiz in?

Waar de quiz over gaat

We gebruiken de korte gratis vragenlijst om erachter te komen wat de oorzaak kan zijn dat jouw lichaam niet goed werkt op basis van je symptomen. Het is een korte versie van een uitgebreidere tool om erachter te komen waar je als eerste op kunt focussen als je besluit je leefstijl te veranderen.

Deze onderwerpen komen aan bod

In deze korte quiz leggen we de focus op verschillende onderwerpen. Zo willen we weten of je je lichaam voedt met de juiste voedingsstoffen en of je jezelf beschermt tegen de dingen die je lichaam ziek kunnen maken. Uiteindelijk is het doel van gezond leven om je lichaam te ondersteunen door de juiste leefomgeving te creëeren.

Wat je kunt doen met de resultaten

Het resultaat van deze korte quiz geeft je inzicht waar je lichaam als eerste hulp kan gebruiken om onderliggende problemen te verbeteren. 

Vervolgstappen na de quiz

Denk er aan dat de korte vragenlijst niet overal inzicht over geeft. Mocht je  een dieper en een meer compleet inzicht willen dan gebruiken wij een langere versie van deze vragenlijst. Zo krijg je een compleet beeld van je gezondheid en weet je het startpunt om je eigen  leefstijl aan te pakken. 

Klaar om te beginnen?

Neem je eigen verantwoordelijkheid en vergaar kennis, investeer tijd en vraag hulp om de gezondere keuzes makkelijker te maken. Wij staan voor je klaar voor jouw reis naar gezondheid.
Gratis

De aanpak van de Gezondheidsarchitect

Oplossen van de oorzaak

De meeste leefstijlprogramma’s missen het stuk waar de oorzaak van de klachten wordt opgelost. Bij de Gezondheidsarchitect heeft dit de prioriteit.

Geen gokwerk meer

Hoewel een geïndividualiseerde programma altijd een element van trial and error zal bevatten, gebruiken wij een wetenschappelijke basis om jouw uitkomsten te verbeteren. 

Onderzoek gedaan voor jou

In plaats van studies uit te kiezen om een ​​vooroordeel te ondersteunen of samenvattingen te verdoezelen, lezen we honderden onderzoekspapers uitgebreid door, zodat jij dat niet hoeft te doen.

Kennis overdracht

We willen niet dat je beter wordt in het onthouden van lijstjes en procedures, we geven je de kennis en tools die je nodig hebt voor de rest van je leven.

Past in jouw schema

Hoewel we maandelijks nieuwe content leveren, hebt je altijd toegang tot alle inhoud. Kijk zoveel als je wilt, zo vaak als je wilt, wanneer je wilt.

Persoonlijke ondersteuning

Wij willen de wereld een stukje gezonder maken. We doen dat niet door regels op te leggen maar door kennis over te dragen zodat men zelf gezonde keuzes kan maken door persoonlijk te ondersteunen.

Lees hier wat anderen van
de resultaten hebben geleerd

Het veranderen van je levensstijl is hard werken vol frustratie, verwarring en twijfel aan jezelf. Een groot deel is geworteld in kennis, psychologie en verkeerde overtuigingen. Daarom is het hebben van een gezondheidscoach zo succesvol om je door deze overgang te helpen. Ik help je graag verder met je reis naar een gezond leven.

Patrick Feiner - Gezondheidsarchitect