“Noatmeal”

"Noatmeal"

Dit vegan & low-carb ontbijt kan je, net als havermout, op heel veel verschillende manieren maken! Zo raak je nooit uitgekeken op je gezonde ontbijtje 🥣 🌱 Maak meteen twee porties en zet er één in de koelkast. Zo heb je morgenochtend wat meer tijd voor je andere ochtendrituelen!
Bereidingstijd 10 min
Totale tijd 10 min
Gang Ontbijt
Porties 2 porties

Ingrediënten
  

  • 400 ml kokosmelk
  • 80 g hennepzaad
  • 40 g gebroken lijnzaad Koop altijd heel lijnzaad en breek het zelf met een koffiemolen of mixer.
  • 1 schep (vegan) eiwitpoeder
  • 1 tl kaneel Alleen als je smaakloze eiwitpoeder gebruikt
  • 1 tl vanille extract Alleen als je smaakloze eiwitpoeder gebruikt
  • 2 tl erythritol Gebruik naar smaak, meer erythritol betekent een zoeter ontbijt.

Topping opties: your choice!

  • Blauwe bessen
  • Aardbeien
  • Frambozen
  • Bramen
  • Walnoten
  • Pecannoten
  • Paranoten Maximaal 3 per dag!
  • Pistachenoten
  • Zonnebloempitten
  • Pompoenpitten

Instructies
 

  • Breek het lijnzaad in je koffiemolen of blender.
  • Voeg alle ingrediënten, behalve de erythritol, toe aan een steelpan.
  • Voeg erythritol toe naar eigen smaak en roer goed.
  • Kook de Noatmeal zachtjes om het dikker te maken.
  • Haal van het vuur en verdeel over twee kommetjes. Voeg je favoriete toppings toe. Eet het warm of laat het afkoelen. Bon appétit! 🥣
Trefwoord Kokos, Low carb, Ontbijt, Vegan

Vind je dit artikel leuk?

Share on whatsapp
Deel via WhatsApp
Share on facebook
Deel via Facebook
Share on linkedin
Deel op Linkdin
Share on twitter
Deel op Twitter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Rating recept