Gezond zijn is tegenwoordig erg lastig...

Je moet rekening houden met veel factoren, zoals

pexels-josh-hild-2422560 2-2

Gevoel

Klopt de uitslag van de vragenlijst met wat je voelt? Soms zijn er klachten die jij voor lief houdt; echter kleine problemen worden meestal groot over de tijd.

pexels-cottonbro-6542718 2-2

Klachten

Je voelt je niet helemaal ok. Misschien ben je te zwaar of bent snel buiten adem. Je hebt al vaker geprobeerd om wat aan je gezondheid te doen, maar zonder succes.

ED69A5E7-5BAD-4B76-98DD-5D90BC60

Tijd

Je bent veel tijd kwijt om te onderzoeken wat nou wel en niet gezond is omdat het internet vol staat met informatie. Je weet niet waar je moet beginnen.

pexels-august-de-richelieu-42621

Omgeving

Je omgeving maakt veranderen lastig omdat het niet is ingericht op een gezonde leefstijl. Familie en vrienden begrijpen niet wat je doet. Je weet niet wat je moet.

Krijg vandaag nog inzicht in jouw gezondheid!

Tijdelijk voor slechts €37,50!
pexels-madison-inouye-2821823

Hoe krijg je dat inzicht?

Ons principe is meten is weten. Met de korte versie van onze vragenlijst heb je nu een klein deel van je gezondheid in kaart gebracht. Maar er is nog veel meer inzicht in je gezondheid te behalen! 

Onze volledige vragenlijst is gebaseerd op wetenschap en geeft inzicht in wel 30 factoren die je gezondheid beïnvloeden. Door de volledige vragenlijst in te vullen krijg je van ons de inzichten waar je gezondheid hapert en vooral waar je kan beginnen met verbeteringen. 

Als je onze volledige vragenlijst nu invult zal het team van de Gezondheidsarchitect je resultaten analyseren waarna we jouw gezondheid in een gesprek van 30 minuten zullen doornemen. Tijdens het gesprek ben je ook in de gelegenheid om vragen te stellen over punten waar je veelal tegenaan loopt. 

Tijdelijk voor maar €37,50!

Wat zijn de voordelen?

Wil jij ook inzicht in je gezondheid?

Vul onze volledige vragenlijst in en krijg een analyse van de Gezondheidsarchitect!
Klik Hier

Zo werkt je besluit om gezonder te worden!

Drie eenvoudige stappen.

Stap 1: Vragenlijst

Je kunt de vragenlijst online invullen op je eigen gemak. Neem hier wel de tijd voor. Vul de antwoorden zo eerlijk mogelijk in zodat de Gezondheidsarchitect een goed beeld kan schetsen van jouw gezondheid.

Stap 2: Plan een afspraak

Om je resultaten te bespreken moet je een afspraak plannen met de Gezondheidsarchitect. Dit kun je gemakkelijk online doen nadat je de vragenlijst hebt ingevuld. De Gezondheidsarchitect bekijkt je resultaten vooraf aan het gesprek. 

Stap 3: Het gesprek

Tijdens het gesprek zal de Gezondheidsarchitect je uitslag met je bespreken en je basistips geven om je gezondheid te verbeteren. Tijdens het gesprek kun je vragen stellen en naderhand krijg je je resultaten via de email opgestuurd. 

De GezondheidsArchitect wil gezondheid bereikbaar maken voor iedereen. Vaak zien we het niet, maar al een kleine verandering in de dagelijkse keuzes die we maken, kan positieve en zeer doeltreffende resultaten opleveren. Meer dan welke geavanceerde pil of operatie ook. Door middel van kennisdeling en leefstijladvies op maat geven wij toegang tot de succesfactoren die jou helpen een blijvende gezondheid te bereiken.

Patrick Feiner - Gezondheidsarchitect

Vul de vragenlijst in en krijg deze twee extra's

1-op-1 gesprek van 30 min (t.w.v. €75)

Een gesprek waar jouw antwoorden op de vragenlijst besproken worden.

Gepersonaliseerd advies hoe je verder kunt (t.w.v. €150)

De uitslag van de vragenlijst geeft hiervoor de aanknopingspunten.

Voor iedereen die niet weet waar je moet beginnen..

Vrijblijvende vragenlijst mét gratis analyse en uitslag-gesprek!

Geef mij inzicht in mijn gezondheid!

Tijdelijke actie, nu maar voor

€37,50

Veelgestelde vragen

Deze vragenlijst is voor iedereen die zich zorgen maakt over zijn of haar gezondheid. Ook als je geen grote gezondheidsproblemen hebt kun je er achter komen  waar je jouw gezondheid kunt verbeteren. 

Je bent altijd welkom om vragen te stellen aangaande je gezondheid, de Gezondheidsarchitect weet veel over voeding, ademhalen, bewegen, slaap en nog veel meer!

Het 1-op-1 gesprek vind via Zoom plaats. In verband met corona maatregelen willen wij er voor zorgen dat je wel een persoonlijk gesprek krijgt maar in je veilige omgeving. 

Mocht je alleen de vragenlijst willen invullen zonder uitslag-afspraak met de Gezondheidsarchitect, dan kan dat ook. Het is geheel aan jou om te bepalen of je je gezondheidsproblemen zelf wilt aanpakken of dat je daar bij onze hulp wilt gebruiken.