Krijg grip op je gezondheid

Met de leefstijlinterventie van Gezondheidsarchitect

Leefstijlverandering voor een gezonde basis

De basis van echte gezondheid is een gezonde leefstijl. Natuurlijk kan een pil of een operatie symptomen van ziekten en ongemakken wegnemen, maar zolang je de leefstijl niet aanpakt, zal je nooit 100% gezond worden. 

GezondheidsArchitect is gespecialiseerd in leefstijlverandering die een goede basis vormt om ziekten te genezen. Dat doen wij door het opzoeken van support van de omgeving van de patiënt, het betrekken van de juiste expertise vanuit de medische wereld en het optimaliseren van de eigen motivatie. ‘Delen, Leren, Doen’, luidt ons devies. Samen zoeken we de trigger die kan helpen jouw immuunsysteem te versterken en zo belangrijke ziekten te voorkomen óf helpen genezen.

Wij werken op het kruispunt waar regulier, complementair en innovatie (technologie, historie) samenkomen. Hier vinden wij uit wat werkt en dit delen wij met de wereld. Bij ons staat verbinding centraal. Zo halen wij het beste uit alle benaderingen van gezondheid.

Dit is hoe we werken

Onderzoeken

Wij duiken in het probleem, op zoek naar de oplossingen die door de wetenschap gedragen worden.

Analyseren

Wij redigeren de wetenschappelijke oplossingen tot een op maat gesneden toepassing.

Uitvoeren

Wij passen de oplossing toe op het individuele geval en help jou naar de aanzet tot een gezonde(r) leefstijl.

Versterken

De stappen die jij zet, blijven we meten en wegen tot we de optimale resultaten behalen.

Op maat gesneden behandeling volgens
de 'Empathie Mal'

Om van alle gegevens die we in bovenstaand proces verzamelen chocola te maken, hebben wij de zogeheten Empathie Mal ontwikkeld. Dit is een gietvorm waarin de door u verzamelde informatie leidt tot een aanpak op maat, een methodiek waarin onze expertise en inleving gekoppeld kan worden aan uw breidwilligheid om gezonder te worden.

Wij zijn ervan overtuigd dat je niet alle patiënten langs één en dezelfde empathische behandelingslat kunt leggen. Iedere patiënt is uniek en behoeft een andere benaderingswijze én (dus) advisering.

Claim jouw optimale gezondheid vandaag nog

Voor wie is Gezondheidsarchitect?

Wil je graag grip krijgen op je gezondheid? Vind je het lastig om jezelf te motiveren? Wil je een gezonde leefstijl op lange termijn vasthouden, maar verval je steeds in oude patronen? Dan kan Gezondheidsarchitect je helpen!

Wij vinden het belangrijk dat je gelooft in onze visie en bereid bent grote stappen te zetten. Alleen dan is leefstijlverandering mogelijk. Wij werken niet met een quick fix, maar met een doelgerichte aanpak die resultaat op lange termijn betekent. Niet voor niets is ons motto ‘live long, die young‘. Laten we met zijn allen gezond heel oud worden!

GezondheidsArchitect is er voor mensen die:

  • Willen leren
  • Gemotiveerd zijn
  • Geloven in het geboden proces
  • Naast onze steun ook kunnen bouwen op hun naasten