Ga terug

Easy steak

Super simpel jezelf verwennen? Hierbij ons recept voor biefstuk met champi’s en spinazie! 🐮🍃
Voorbereidingstijd 5 min
Bereidingstijd 10 min
Totale tijd 15 min
Gang Hoofdgerecht
Porties 1 persoon

Ingrediënten
  

  • 2 el grasboter
  • 1 el olijfolie
  • 150 g biefstuk
  • 150 g kastanje champignons
  • 2 el verse slagroom
  • Zout en peper

Instructies
 

  • Snijdt de kastanje champignons in plakjes.
  • Smeer beide zijden van de biefstuk in met olijfolie en besprenkel met peper en zout.
  • Verwarm 1 el grasboter in de pan, bak hierin de champignons gaar. Voeg daarna de spinazie toe.
  • In een tweede pan, verwarm 1 el grasboter. Wacht tot de boter heet is en bak de biefstuk 2 minuten aan iedere kant (voor medium rare). 
  • Haal de biefstuk uit de pan en wikkel in alumiunfolie om nog wat door te garen. 
  • Voeg de champignons en spinazie toen aan de pan waar je de biefstuk in hebt gebakken (voor extra smaak) en combineer met de slagroom. Verwarm nog kort en dien daarna op met de biefstuk. Enjoy! 🤩
Trefwoord Biefstuk, Eiwitrijk