Over GezondheidsArchitect

Geen tijdelijk dieet, wij gaan voor blijvend resultaat!

Onze missie

GezondheidsArchitect wil gezondheid bereikbaar maken voor iedereen. Vaak zien we het niet, maar al een kleine verandering in de dagelijkse keuzes die we maken, kan positieve en zeer doeltreffende resultaten opleveren. Meer dan welke geavanceerde pil of operatie ook. Door middel van kennisdeling en leefstijladvies op maat geven wij toegang tot de succesfactoren die jou helpen een blijvende gezondheid te bereiken. Want we leven steeds langer, maar worden niet altijd gezond oud. Dat wil GezondheidsArchitect doorbreken.

Live Long, Die feeling Young. Dat is mijn motto.

Het optimale samenspel tussen fysiek, mentaal en immuun

Voeding, water, zuurstof en zonlicht vormen de brandstof waar wij mensen energie van kunnen maken (evenals de meeste organismen op aarde, plant of dier). Haal je een van deze basiselementen uit je kringloop, dan leg je geheid het loodje. Gelukkig is ons lichaam hartstikke slim. Door een samenspel tussen ons fysieke lichaam (fysiek), onze geest (mentaal) en ons immuunsysteem (immuun) kunnen we – veelal onbewust – die essentiële opname en inname van voeding en licht bewerkstelligen. Dit staat in het logo van GezondheidsArchitect gesymboliseerd.

Helaas zijn we in de huidige tijd aan veel stressfactoren op fysiek, mentaal en immuunvlak onderhevig: ‘omgeving’ (stress door bijvoorbeeld smog, straling, zonnebrandcrème), ‘lichamelijk’ (stress als gevolg van een fysiek mankement, zoals een gebroken been of continue migraine) en ‘psychisch’ (spanningen die hetresultaat zijn van langdurige omgevings- en/of lichamelijke stress). Als je deze stressfactoren met behulp van management weet te minimaliseren, ben je een heel eind op weg om gezonder te worden. Of om je in ieder geval gezonder te vóelen. En dat is precies waar de GezondheidsArchitect bij wil helpen.

IMG_0082.jpeg

Over Patrick

Ooit studeerde Patrick Feiner (60), Technische Bedrijfskunde en werkte hij vervolgens als Corporate architect, Innovation Officer, Transitie-manager of Creative Strategist bij bedrijven als KLM, IBM, ABN/AMRO, Eurocontrol, Exigen en Loodswezen. Gezondheid was altijd al een passie, tot deze blijvend mijn leven overnam. Nu runt hij als Voedings- en Leefstijlexpert deze website en staat hij ook wel bekend als GezondheidsArchitect.

Patrick is een echte verbinder. Een kruisbestuiver pur sang. Gebaseerd op jarenlange bestudering van de wetenschap en bevestigd door daadwerkelijke feiten, geeft hij mensen advies over wat ze ervoor kunnen doen en laten om zich fit te voelen. Om nooit meer medicijnen te hoeven slikken. Om te genieten van een blijvende gezondheid.

Functionele aanpak voor optimaal resultaat

Wij werken samen met wetenschappers en experts uit verschillende disciplines. Van regulier tot alternatief, van voeding tot beweging en stressmanagement. In optimale verbinding. Zo garanderen wij voor iedereen die wij helpen een op-maat-gesneden advies op basis van de meest recente (wetenschappelijke) inzichten.

Mijn belangrijke partners

Omega-3 als basis

Omega-3 is een eerste bouwsteen voor een cognitieve verbetering. Dit kan zowel visolie als algen-olie (vegan).

Comfortabel hardlopen met nieuwe technieken

CHiLLrunning leert je comfortabel hardlopen dankzij het aanleren van nieuwe technieken, een stuk bewustwording en de juiste ademhaling.

Opleiding over functionele voeding en meer

Gezondheidsarchitect maakt in zijn leefstijlcoaching gebruik van de methode Holistic Nutrition Lab.

Vragen? Keertje kennismaken?
Ik kom graag in contact!