Egg-wrap met gerookte zalm

Egg-wrap met gerookte zalm

Who doesn’t like a good egg-wrap? Deze egg-wrap met roomkaas en gerookte zalm is de-li-cious 🍳
Bereidingstijd 15 min
Gang Ontbijt
Porties 1 persoon

Ingrediënten
  

Egg-wrap

  • 2 grote eieren
  • 1 tl kokosolie
  • Zout en peper naar smaak

Topping

  • 2 el roomkaas
  • 100 g gerookte zalm
  • 1/4 komkommer
  • 1 tomaat
  • 20 g wortel geraspt

Instructies
 

Egg-wrap

  • Klop de eieren los in een kom, breng op smaak met wat zout en peper. Verwarm een medium grote koekenpan met 1 tl kokosolie.
  • Bak het ei in een koekenpan, zorg dat de hele koekenpan bedenkt is met ei. Hoe groter de pan, des te dunner je wrap.
  • Dek de pan af met een deksel en laat de wrap op laag vuur bakken op één kant. Optioneel: draai de wrap om zodat je de andere kant kort kan bakken.

Topping

  • Snijdt de komkommer en tomaat in plakjes.
  • Smeer de wrap in met roomkaas.
  • Plaats de gerookte zalm op de wrap en bedek met de komkommer en tomaat. Top af met de wortel. Enjoy!
Trefwoord Eiwitrijk, Low-carb wrap, Wilde zalm

Vind je dit artikel leuk?

Share on whatsapp
Deel via WhatsApp
Share on facebook
Deel via Facebook
Share on linkedin
Deel op Linkdin
Share on twitter
Deel op Twitter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Rating recept