Cinnamon-roll mok-cake

Cinnamon-roll mok-cake

Deze suuuuuper snelle mok-cake kan binnen no-time je zin in lekkere trek wegnemen. Zo kan je in plaats van een koekje snel deze cake bouwen! šŸ„§šŸ„§
Voorbereidingstijd 5 min
Bereidingstijd 1 min
Gang Ontbijt, Tussendoortje
Porties 1 persoon

Equipment

  • 1 mok

Ingrediƫnten
  

  • 2 grote eieren
  • 15 g kokosmeel
  • 15 g eiwitpoeder
  • 1 tl vanille extract
  • 1/2 tl bakpoeder
  • 10 g erythritol
  • Snufje kaneel

Glazuur

  • 2 tl erythritol poeder
  • 1 tl gesmolten kokosolie

Instructies
 

Mok-cake

  • Klop de eieren los in een aparte kom.
  • Voeg de rest van de ingrediĆ«nten van de mok-cake toe en mix totdat alles is opgelost in het beslag.
  • Vet je mok in met wat grasboter.
  • Giet je beslag in de ingevette mok.
  • Zet de mok 1-2 minuten in de magnetron. Let op: begin met 1 minuut en voeg steeds 10 seconde toe totdat je cake de perfecte consistentie heeft. Hoe langer je je cake bakt in de magnetron, des te droger het wordt.

Glazuur

  • Smelt de kokosolie in een apart kommetje.
  • Voeg de erythritol poeder toe aan de kokosolie. Mix tot alles is opgelost.
  • Top je mok-cake met het glazuur en een beetje extra kaneel. Enjoy!
Trefwoord High-protein, Kaneel, Mok-cake, Snack, Zoet

Vind je dit artikel leuk?

Share on whatsapp
Deel via WhatsApp
Share on facebook
Deel via Facebook
Share on linkedin
Deel op Linkdin
Share on twitter
Deel op Twitter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Rating recept